Pay What You Want en Registratie.

BELANGRIJK !

Onze events zijn toegankelijk (entree dus !) via een eigen (vrijwillige) bijdrage via Pay (doneer) What You Want (PWYW). Doe dat dan zo spoedig mogelijk via onderstaande QR code of klik op de link en doneer ! Vul ook het formulier in en verstuur. Dan heb je "zeker en vast" een plekje tijdens ons event. Maar je kunt ook op de avond zelf doneren aan de kassa/ingang ! Dat kan dan ook via de Qr - code, pin of Cash. En let op ! Vol = Vol !

     

     

    Belangrijk bij doneren (Pay What You Want) voor een event ! Geef in onderstaand formulier in iedere kolom een antwoord want anders kun je het formulier niet versturen. Dus vul 0 in bij een event waar je geen toegang tot wilt ! Geef svp duidelijk aan hoeveel plaatsen je wilt hebben voor het event ! En vul in het formulier ook het bedrag in dat je gedoneerd hebt. En bedenk daarbij wat zo'n avond je waard is. 

    Na het doneren en versturen van je formulier ontvang je een bevestiging dat je naam (namen) op een lijst aan de kassa/ingang staat !

    Dus doneer en vul het formulier in en verstuur........en alles komt goed ! Wij reageren op je mail (OLD SKOOL). Heb je hierover vragen of twijfels....stuur een mail naar r.nabuurs@ziggo.nl