Information and FAQ

 

GELEEN CALLING

 

We bestaan dit jaar 15 jaar en we kijken terug op veel geweldige concerten. Voorlopig gaan we nog wel even door. Op onze site (maar ook op facebook en instagram) zijn de komende concerten vermeld. Kaartverkoop is al mogelijk !

 

Wij zijn als Geleen Calling super blij met al onze sponsoren. Zie hiervoor ook onze sponsorpagina. En in het bijzonder zijn we helemaal blij met onze hoofdsponsor GEONIUS (Sjoerd Lamens). 

 

Breng ook altijd genoeg cashgeld mee !  Bonnen pinnen is niet altijd mogelijk. En de avondkassa is sowieso alleen via cash mogelijk. 

Let op ! Parkeren voor of naast de Reunie is niet of nauwelijks mogelijk. Gebruik de parkeerplaats van Theater de Karroessel of de parkeerplaats op de markt in Geleen. Check Google maps !

De Reunie is gelegen aan de Wilhelminastraat 1 , 6161 SX in Geleen.

Dansschoenen worden aanbevolen. 

Tijdens het event zullen bands hun merchandise verkopen (t – shirts, elpee’s, cd’s etc etc). Afrekenen kan vaker alleen cash !

 

Moet ik aardig zijn tegen de medewerkers van Geleen Calling en de Reunie ? : JA.

Heb je een bijzondere vraag , stuur deze dan aan r.nabuurs@ziggo.nl !

 

De organisatie heeft het recht (zie o.a. ook onze huisregels voor meer regels) mensen te weigeren of een aankoop van ticket(s) ongedaan te maken als er vermoeden bestaat van cq concrete verdenkingen van doorverkoop van die tickets. 

 

Huisregels