Tickets/Registratie

BELANGRIJK !

 

Zondag 9 april 2023 (Paaszondag) is het Easter WAVE met 4 bands en een DJ. De voorverkoop is dan ook gestart. Koop hieronder je ticket ! Onder de 23 jaar is GRATIS ENTREE.

 

Wij stellen het op prijs als je voor het GRATIS concert van The Me In You (Be) hier een gratis ticket registreert. Dan kom je zeker binnen en wij hebben een indicatie van de mensen die willen/gaan komen.  Het is dus een GRATIS concert. 

 

Geef in iedere kolom een antwoord want anders kun je het formulier niet versturen. Dus vul 0 in bij een event waar je geen tickets voor wilt ! 

Na betaling via IBAN NL10RABO0131215558 (tnv de Stichting Geleen Calling) ontvang je de tickets thuis of een bevestiging dat je naam op een lijst staat!

Dus bestel en betaal meteen........en alles komt goed ! Wij regeren op je mail (OLD SKOOL). Heb je hierover vragen of twijfels....stuur een mail naar r.nabuurs@ziggo.nl

 

IMPORTANT !

We are very excited for the upcoming concerts !

Please make sure to give an answer in each colomn of the registration form because otherwise the form will not send. Fill in 0 for the events that you do not want a ticket for. 

After payment via IBAN NL10RABO0131215558 (tnv de Stichting Geleen Calling) you will receive the tickets !